Ansatte

Geir Eddie Kalland

Geir Eddie Kalland

Daglig leder

 

Født 1971

Geir er eier og daglig leder av Kallands Ridesenter.

To barn:
Mathilde, født 1999

Ulrik, født 2005

Geir er utdannet trener 1 og 2 fra Norges rytterforbund, og har 35 års bakgrunn med hest. Han har erfaring fra arbeid med hest og trening både fra Danmark og rideskoler i Norge.

Geir har ridd Grand Prix sprang, nasjonalt og internasjonalt.

Mathilde Kristine Kalland

Mathilde Kristine Kalland

Ridelærer/sprangrytter

Født 1999

Mathilde er ridelærer og aktiv sprangrytter på internasjonalt nivå.

Mathilde har flere konkurransehester som hun reiser rundt i Europa med. Hun har tilsammen 4 NM gull, ridd to europamesterskap, samt flere Grand prix seire. 

Ferdig utdannet ridelærer 1,2 og 3 fra Norsk hestesenter i 2020.

Julianne Melby

Julianne Melby

Stallansvarlig

Født 2000

 

Julianne jobber som stallansvarlig på dagtid hos Kallands ridesenenter. Hun har gått hestelinjen på søve videregående skole.

Ingrid Løvmo

Ingrid Løvmo

Ridelærer/dressurrytter

Født 2002

Ingrid konkurrerer på Prix St. Georges nivå med dressurhesten sin. Har deltatt i 3 NM, ett i feltritt og to i dressur.  Fagbrev i hestefaget og har undervist i rideskole siden 2020.

Else Christine Karlsen

Else Christine Karlsen

Ride fysioterapaut

Født 1983

Else Christine er ridefysioterapeut og autorisert Trener 1 fra Norges Rytterforbund. Hun er utdannet fysioterapeut fra Amsterdam i 2009 og tok direkte etterutdannelse som ridefysioterapeut. Hun har arbeidet som fysioterapeut på STHF fra 2009 til 2013. Hun er fortsatt ansatt på sykehuset som vikar. Else Christine har lang erfaring som instruktør og rytter. Hun har startet middels klasser både sprang og dressur og har som trener hjulpet mange rytter på sin vei mot å bli en bedre rytter. Else Christine har arbeidet med terapiridning fra hun fikk sin autorisasjon som ridefysioterapeut i 2009. Først på Hoseid Gård i Drangedal og deretter fra 2016 og frem til i dag, i Skien. Hun har nå flere grupper ukentlig med barn, ungdom og voksne her på senteret.